כשנגמרים הרעיונות, כך נראה, פונים להדפסה בתלת מימד. זה לפחות מה שעשו ב-MIM – מוזיאון כלי הנגינה בפניקס, אריזונה, שם החליטו לטובת הגימיק והשואו, להדפיס בתלת מימד את התזמורת הקטנה בעולם.
המוזיאון זכה כבר לשם עולמי. יש לו באוסף 16000 כלי נגינה שהגיעו מ-200 מדינות ברחבי העולם, שמתוכם 6500 נמצאים בתצוגת קבע. אבל לא רק כלים. יש גם אביזרים נלווים, דוגמת הגיטרה של דיק דייל, הצ׳לו של פאבלו קאזלס ואפילו אחת מהחליפות של אלביס. לא פחות. ועכשיו, כן, התזמורת הקטנה בעולם שלהכנתה נעשה שימוש בטכנולוגיות הסריקה בתלת מימד וההדפסה בתלת מימד המתקדמות ביותר שבנמצא. לתוצאה הסופית יש גם בונוס: אמצעים אורקוליים המאפשרים למבקרים להחליט איזה חלק מהתזמורת הם רוצים שינגן עבורם וכך להכיר את תפקיד הכלים השונים.
צוות המוזיאון פנה לנגני מוסיקה קלאסית המתגוררים בלונדון כדי לקבל את הסכמתם להשתתף במיזם. לאחר קבלת האישור, הנגנים התבקשו לגשת לבתי דפוס ולשכות שירות השייכים לחברת my3dtwin המספקת שירותי סריקה והדפסה בתלת מימד בטכנולוגיה ייחודית שפיתחו מנהלי החברה שמתמחה בהכנה של מיני דמויות. הנגנים נסרקו יחד עם כלי הנגינה שלהם ב-360 מעלות בטכנולוגיית photogrammetry. התמונות נדגמו ועובדו ואחר כך הודפסו בצבע מלא בתלת מימד. שאפו.